Skip to content

„Hited gondolattá válik, gondolatodból szó lesz, szabadból tett, tettedből szokás, szokásodból érték, értékből sors.”

Dr. Bruce H. Lipton, Ph.D.

Mi a ThetaHealing®?

A ThetaHealing® módszert Vianna Stibal amerikai természetgyógyász dolgozta ki, amikor 1995-ben saját magát gyógyította meg egy súlyos daganatos betegségből. Ötvözte a modern kori pszichológia legújabb eredményeit ősi tudással, jelenleg is fejleszti és tanítja.

Az ő szavait idézve: „A ThetaHealing-t a legjobban úgy lehet leírni, mint egy módszer, amely megnyitja a tiszta válaszok csatornáját. Emellett lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy hitbéli korlátaikat megtalálják, és azonnal megváltoztassák azokat.

A ThetaHealing® egy elképesztő siker, amely a munka tisztaságán, a tanárok odaadásán és a technikát gyakorló emberekben rejlik és abban, hogy a szeretet terjeszti ezt a technikát a világ számos kultúrájába. Minden egyes tanár és gyakorló egyén beleviszi a saját csodálatos megtapasztalásait, de a technika tiszta marad.” Vianna Stibal

Ma már a ThetaHealing® egy világszerte elismert spirituális gyógyító és önfejlesztő módszer, egy eszközrendszer, mely használatával lelki és testi gyógyulás érhető el.  A fő problémákat, betegséget, gondokat okozó negatív hitrendszereket, lelki gátakat a legmagasabb rendű erő, a Teremtő erő segítségével kidolgozzuk és lecseréljük pozitív mintákra. Az így létrehozott új valóság lehetővé teszi a gyors és könnyed változást az életünkben, így segítve lelki és testi gyógyulásunkat, hozva bőséget az életünkbe mind anyagi mind társas kapcsolatok terén.

Jelenleg több mint 1 millió ember foglalkozik a világon ThetaHealinggel, és ez a szám folyamatosan növekszik, hiszen ezt a módszert a legmodernebb tudományos kutatásokkal egyesítik kezdve a kvantumgyógyászattól, a biofizikán át a kineziológiáig.

ThetaHealing® módszere, eszközrendszere nagyon gyorsan tanulható, amennyiben hajlandóak vagyunk önmagunkért tenni. 

Hogyan működik a ThetaHealing®?

A ThetaHealing® módszerében az a fantasztikus, hogy könnyedén érhetünk el olyan változásokat az életünkben, melyekről eddig álmodni sem mertünk.

Minden belőlünk és a tudatalattinkból indul ki: az ott levő lenyomatok, hitrendszerek, tudattalan levő érzések, hiedelmek, meggyőződések befolyásolják a mindennapjainkat, az életünket, a párkapcsolatainkat.

A ThetaHealing® konzultáció során biztonságos környezetet teremtünk, hogy így segítsük felszínre a korlátozó hitrendszereinket, így hozzuk fel azt a gyökérproblémát, mely az alap nehézséget, az életünk, munkánk, párkapcsolatunk elakadását okozza. Ezt követően a ThetaHealing® eszköztárával ezt a gátat feloldjuk, és a helyére a szeretet teréből támogató, pozitív érzelmi mintákat töltünk be.

A folyamat során a legfontosabb, hogy biztonságos, támogató belső valóságot alakítsunk ki, mert csak tudatos munkával lehet a tudatalattiban régről hozott mintákat kidolgozni.

Miért való neked a ThetaHealing®?

A ThetaHealing® célja, hogy saját magad újraírd a valóságod, és azt az életet éld, melyre titokban, legmélyen mindig is vágytál. A ThetaHealing® eszközrendszere lehetővé teszi, hogy a spirituális tudást a legmodernebb technikával egyesítse mindezt úgy, hogy csak te és a gondolataid kellenek hozzá.

A ThetaHealing® módszerét mindenki megtanulhatja, aki tudja, és hiszi, hogy a gondolataival teremteni képes, és a változáshoz, a boldog élet eléréséhez semmi másra nincsen szükség, csupán nézőpont váltásra.

Amennyiben te is úgy érzed, hogy szeretnél tudatosan élni, bőséget hozni az életedbe, a munkádba, a párkapcsolatodba, akkor várlak szeretettel konzultációmon.

Foglalj időpontot!

Amennyiben érdekel a családállítás módszere, szeretnél egy csoportos állításra eljönni, várlak szeretettel!