Skip to content

„Legmélyebb oka azoknak a lelkiállapotoknak van, amelyeknek látszólag semmi oka sincs.”

(Blaga)

Mi a kineziológia?

A kineziológia módszere az ún.  izomtesztelésre épül, amely abból indul ki, hogy bármilyen stressz vagy negatív gondolat történik velünk, az azonnal változást idéz elő a testünkben, így az izmainkban, az izomtónusainkban is. Az izomtesztelés pontosan arra való, hogy ezzel a módszerrel a kineziológus feltérképezze és feloldja a testünkben keletkezett blokkokat, gátakat, és segítse az ezek által felborult egyensúlyt visszaállítani.

Az izomteszteléssel kíméletesen, gyengéden lehet kitapintani a problémát, és így az ezekhez kapcsolódó negatív érzelmeket, melyek segítségével elindul a test saját öngyógyító folyamata. Ez a folyamat természetesen egy lelki változást is elindít, mely során egy emelkedettebb szintre kerülünk, és így még hatékonyabbá válik testünk öngyógyulása.

Ezek során az oldások során megszabadulunk azoktól a negatív érzelmektől, amelyek tudattalanul irányítják életünket stressz formájában, és így okozzák a lelki-testi betegségeket, nehézségeket, magánéleti, munkabeli kudarcot.

Kineziologiai-tanacsadas (1)

Miben segít a kineziológiai tanácsadás?

A kineziológiai tanácsadás abban tud segíteni, hogy mindazok a nehézségek, rossz gondolatok, érzések melyek életünk során történnek velünk, azok tudatos emlékezés nélkül könnyedén felismerhetőek és megoldhatóak legyenek. Biztonságos és fájdalommentes módszer, melynek első lépése mindig egy ismerkedő beszélgetés, hiszen már ezzel valamilyen szinten a probléma oldódását és a lelki megkönnyebbülés folyamatát indítjuk el a testünkben.

Ezt követi a kineziológiai izomtesztelés, mint ún. biofeedback, ami lehetővé teszi, hogy amit mondtunk, és amire emlékszünk, azt a testünk is igazolja vagy éppen a még mélyebben levő lenyomatokat felszínre hozza. Az izomtesztelés célja minden esetben, hogy a felszínre hozott „dolgokat” korrigáljuk, és ne hagyjuk megoldatlanul az így előtárult lenyomatokat.  Az izomteszteléssel minden, a fogantatásunktól egészen a jelen napjainkig történt események, dolgok előhívhatóak, és így csodálatos módon korrigálhatóak, hogy ne hagyjanak örök érvényű nyomot bennünk, és így ne befolyásolják rossz irányba az életünket.

A kineziológiai módszert különösen azoknak ajánlom, akik egészségügyi problémákkal küzdenek, önértékelési, kapcsolatteremtési, párkapcsolati, gyermekvállalási nehézségeik vannak.

A kineziológiai tanácsadás az alábbi területeken tud hatékony segítség lenni:

 • testi-lelki egészségünk és egyensúlyunk létrehozásában és fenntartásában
 • önbizalom, önértékelés megerősítésében,
 • félelem és szorongás oldásában,
 • rossz szokásoktól, szenvedélyektől való megszabadulásban,
 • párkapcsolati problémák oldásában,
 • munkahelyi nehézségek, beilleszkedési nehézségek oldásában
 • tanulási nehézségek esetén bármilyen korosztályban,
 • krízis helyzetekben: haláleset, súlyos betegség, életkori változás,
 • betegségekhez kapcsolódó érzelmi nehézségek feltárásában és oldásában,
 • Kapcsolati problémák, családi konfliktusok esetén
 • Kreativitásunk és képességeink kibontakoztatásában
 • A céljaink elérését akadályozó belső akadályok felszámolásában
 • Beilleszkedési nehézségek

Hogyan történik a kineziológiai tanácsadás?

Első alkalommal beszélgetünk, kölcsönösen bemutatkozunk egymásnak, hiszen számomra is fontos, hogy ne kívülálló idegenként vegyek részt a folyamatban. Majd a problémára fókuszálunk, milyen események történtek, milyen jelen és múltbeli panaszok, események, családi, munkahelyi esetek, stb. Ezt követően izomteszteléssel megkeressük azokat az életkorokat, eseményeket, melyek azonosságot, hasonlóságot mutatnak a hozzám forduló jelenbeli helyzetével, problémájával. Fontos, hogy sok esemény ugye tudatalatt tárolódik el, és nem kell, nem lehet mindenre emlékeznünk, de az izomtesztelés pontosan arra való, hogy megkeressük a nem ismert, elrejtőzött akadályokat, traumákat.

Amint ezek a gátló tényezők, akadályok beazonosításra kerültek, azonnal elkezdjük a korrekciós munkát, melynek során sokféle eszközt alkalmazhatok, hogy visszajusson a hozzám forduló az egyensúlyi állapotába.

Áraim:

1 alkalom: 23 000 Ft – 55 perc

4 alkalmas bérlet: 85 000 Ft

Várlak téged is kineziológiai tanácsadásom során, ha úgy érzed, hogy jelenleg valamiért tested és a lelked egy kibillent állapotban van, nem jó érzés ebben lenni, és szeretnél újra egyensúlyba kerülni önmagaddal, a testeddel és az életeddel.

Keress bátran!

Foglalj időpontot!

Amennyiben érdekel a családállítás módszere, szeretnél egy csoportos állításra eljönni, várlak szeretettel!