Házassági tanácsadás

A házassági tanácsadó egy olyan segítő, akinek legfontosabb célja, hogy a hozzá forduló házaspárok újra visszataláljanak önmagukhoz, és így meglássák a másikban azt a személyt, akibe anno beleszerettek.

Continue reading

Kineziológiai tanácsadás

A kineziológiai tanácsadás abban tud segíteni, hogy mindazok a nehézségek, rossz gondolatok, érzések melyek életünk során történnek velünk, azok tudatos emlékezés nélkül könnyedén felismerhetőek és megoldhatóak legyenek. Biztonságos és fájdalommentes módszer, melynek első lépése mindig egy ismerkedő beszélgetés, hiszen már ezzel valamilyen szinten a probléma oldódását és a lelki megkönnyebbülés folyamatát indítjuk el a testünkben.

Continue reading

ThetaHealing®

Vianna módszerében az a fantasztikus, hogy könnyedén érhetünk el olyan változásokat az életünkben, melyekről eddig álmodni sem mertünk. A tudatalattiban rejlő régóta ott levő hitrendszerekkel, gátló tényezőkkel, mechanizmusokkal dolgozunk úgy, hogy neked nem kell újra átélned az akkori nehéz érzéseket, hanem tudatosan a szeretet teréből, a quantum térből a helyére pozitív érzéseket töltünk.

Continue reading

Családi rend az energiák tükrében

A családfelállítás számomra a legőszintébb és legtisztább kapcsolódási pont a látható és a láthatatlan, a tudatos és a tudatalatti, az ismert és az eltemetett világaink között.
A módszert Bert Hellinger német pszichoterapeuta dolgozta ki, mára pedig az eredeti családállítási rendszert kibővítve, gyakorlatilag az összes felmerülő problémára használják egyre szélesebb körben. Hellinger megfigyelte, hogy a problémák gyökere gyakran nem található meg a személyes élettörténetekben, viszont a családrendszerben – régebbi generációk történeteiben megjelenik.

Continue reading